Avoimet työpaikat

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Finlandiassa työskennellessäsi Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut. Finlandiaa ympäröi upea järviluonto ja Punkaharjun ainutlaatuinen ympäristö. Avustamme tarvittaessa myös asunnon löytymisessä alueelta, jos kiinnostut tulemaan töihin kauempaa!

 

TULE LÄHIHOITAJAKSI,  SAIRAANHOITAJAKSI, FYSIOTERAPEUTIKSI TAI HOIVA-AVUSTAJAKSI TIIMIIMME!

Haemme LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin töihin ja vuosiloman sijaisuuksiin hoitokotiin. Työ on pääsääntöisesti aina kolmivuorotyötä. Arvostamme alan koulutusta, kokemusta työstä ikäihmisten parissa sekä motivaatiota ja innostusta vanhustyötä kohtaan. Haemme myös SAIRAANHOITAJAA JA FYSIOTERAPEUTTIA toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin  sekä HOIVA-AVUSTAJAA vuosilomien sijaisuuteen.

 

KATSO TÄÄLTÄ tarkemmin nyt AVOIMET TYÖPAIKAT HOITOKOTI FINLANDIAAN

Lisätietoja tehtävistä antaa Päivi Sinkkonen arkisin klo 9 -15, puh. 040 552 0387 tai paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi

Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

 Tilaa uutiskirje