Avoimet työpaikat

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Finlandiassa työskennellessäsi Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

 

LÄHIHOITAJAKSI HOITOKOTI FINLANDIAAN

Haemme lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin hoitokotiin. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme alan koulutusta, kokemusta työstä ikäihmisten parissa sekä motivaatiota ja innostusta vanhustyötä kohtaan. Jätäthän hakemuksesi 12.12.2021 mennessä, mutta huomioithan, että palkkaamme myös hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Sinkkonen arkisin klo 9 -15, puh. 040 552 0387 tai paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi

Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

 

KATSO TÄÄLTÄ AVOIMET TYÖPAIKAT HOITOKOTI FINLANDIAAN



Tilaa uutiskirje