Ajankohtaista

Avoimet työpaikat

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, sekä avoimen ja kehittyvän työyhteisön. Finlandiassa työskennellessäsi Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

 

LÄHIHOITAJAKSI HOITOKOTI FINLANDIAAN

Haemme lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin hoitokotiin. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme alan koulutusta, kokemusta työstä ikäihmisten parissa sekä motivaatiota ja innostusta vanhustyötä kohtaan. Jätäthän hakemuksesi 12.12.2021 mennessä, mutta huomioithan, että palkkaamme myös hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Sinkkonen arkisin klo 9 -15, puh. 040 552 0387 tai paivi.sinkkonen@kruunupuisto.fi

Työehdoissa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Sinulla on lisäksi käytössäsi Kruunupuiston monipuoliset henkilökuntaedut.

 

KATSO TÄÄLTÄ AVOIMET TYÖPAIKAT HOITOKOTI FINLANDIAAN

Hoitokodissa vapaita paikkoja

Finlandia on 30-paikkainen hoitokoti upeassa kansallismaisemassa Punkaharjulla, Saimaan rannalla.

Monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm. laitos- ja intervallihoito, tehostettu palveluasuminen sekä sotiemme veteraanien asumis- ja kuntoutuspalvelut.

Hoitokodissa on nyt vapaita paikkoja, kysy lisää;

Asiakassihteeri
Eija Herttuainen
040 684 6488
eija.herttuainen@kruunupuisto.fi

 

Sairaanhoitaja
Jaana Kailasto
050 3299250
jaana.kailasto@kruunupuisto.fi

Päivittyvä vierailuohje hoitokodissa

Sosterin ohjeet koskien vierailuja Hoitokoti Finlandiassa

Vierailut potilaiden luona sairaalan vuodeosastoilla, terveyskeskuksen kuntoutusosastoilla ja palveluasumisen yksiköissä ovat sallittuja vierailuohjeita noudattaen. Vierailulle voi tulla vain terveenä. Ennen vierailuja on syytä olla yhteydessä hoitohenkilökuntaan sekä noudattaa hygieniaohjeita ja käyttää maskia.

Vierailuohjetta tarkastellaan viikottain ja päivitämme sivuillemme tiedon Itä-Savon sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti.

 

Kaikissa tilanteissa hoitokodin henkilökunta neuvoo ja auttaa teitä parhaansa mukaan!

Hoitokoti Finlandia
yhteydenotot  puh. 050 329 92 50
soitot asukkaille puh. 050 593 41 73

Hoitokoti Finlandiassa voi myös lomailla

Hoitokoti Finlandiassa voi myös lomailla viihtyisässä, kodinomaisessa ympäristössä. Loma tuo virkistystä ja vaihtelua arkeen ja sisältö mukautuu asiakkaan omiin toiveisiin ja ottaa huomioon asiakkaan kunnon.

Kuntolomalle voit tulla ympäri vuoden sinulle sopivana hetkenä. Myös joulua voit viettää Finlandiassa kanssamme perinteisen joulun elementeistä nauttien.

Katso lisää lomavaihtoehdoistamme!

Islanninhevoset ovat saapuneet Finlandian pihapiiriin tänäkin kesänä!

Islanninhevoset tuovat mukavan lisän harjualueelle tänäkin kesänä, kun Aurinkolaukan Harjutalli on saapunut Punkaharjun kansallismaisemaan ja Hoitokoti Finlandian pihapiirin tuntumaan.

Aurinkolaukan issikat on nähty jo useana kesänä Finlandian pihapiirissä ja iloisista kesävieraista saamme nauttia tänäkin kesänä. Hevosten läsnäolo tuo alueen palvelutarjontaan hienon lisämausteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoille ja ne ilahduttavat ohikulkiessaa myös hoitokotimme asukkaita. Issikoiden läsnäolo antaa merkittävän lisän asukkaiden kesäpäivien ulkoiluun ja tuo heille virkistystä arkeen.

Aurinkolaukan Harjutalli tarjoaa islanninhevoselämyksiä harjulla ja puistometsässä kesäkuusta elokuuhun leirien ja maastoretkien muodossa.

Mikäli haluat vierailla Harjutallilla otathan yhteyttä aina ennakkoon ja sovit vierailusta tallin kanssa: Soile Lötjönen p. 050 5535640, aurinkolaukka@gmail.com. Harjutallin leiri- ja ratsastustarjonnasta löydät ajankohtaiset tiedot Harjutallin Facebook sivulta! 

 

 

 

 

 

 

Hoitokoti Finlandia runo

Hoitokoti Finlandia

 

”Niin kaunis on Hoitokoti Finlandia,

ja niin herttaisia hoitajat sen.

Kauneudesta kertoo järvet, rannat ja harjut humisten.

Onnen lankaa kehrää hoitajat,

ja rakkauden kangasta kutovat meille.

Jätämme kultaiset kiitokset kaikesta tästä,

myös teille.”

 

Matti Rautiainen  28.5.2017Tilaa uutiskirje