Islanninhevoset ovat saapuneet Finlandian pihapiiriin tänäkin kesänä!

Islanninhevoset tuovat mukavan lisän harjualueelle tänäkin kesänä, kun Aurinkolaukan Harjutalli on saapunut Punkaharjun kansallismaisemaan ja Hoitokoti Finlandian pihapiirin tuntumaan.

Aurinkolaukan issikat on nähty jo useana kesänä Finlandian pihapiirissä ja iloisista kesävieraista saamme nauttia tänäkin kesänä. Hevosten läsnäolo tuo alueen palvelutarjontaan hienon lisämausteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoille ja ne ilahduttavat ohikulkiessaa myös hoitokotimme asukkaita. Issikoiden läsnäolo antaa merkittävän lisän asukkaiden kesäpäivien ulkoiluun ja tuo heille virkistystä arkeen.

Aurinkolaukan Harjutalli tarjoaa islanninhevoselämyksiä harjulla ja puistometsässä kesäkuusta elokuuhun leirien ja maastoretkien muodossa.

Mikäli haluat vierailla Harjutallilla otathan yhteyttä aina ennakkoon ja sovit vierailusta tallin kanssa: Soile Lötjönen p. 050 5535640, aurinkolaukka@gmail.com. Harjutallin leiri- ja ratsastustarjonnasta löydät ajankohtaiset tiedot Harjutallin Facebook sivulta! 

 

 

 

 

 

 Tilaa uutiskirje